Lonjsko polje

Turistička ponuda Lonjskog polja

Stranica lonjsko-polje.com doživjela je novi redizajn. Osim "kozmetičkih" zahvata, najveća promjena je u prelasku na novu i puno moderniju CMS platformu. Osim navedenog manje promjene doživjela je i početna stranica. Najveća promjena je u sadržaju stanice koji je sada bogatiji podacima vezanim uz turističku ponudu Lonjskog polja.

 


Lonjsko poljeNova funkcionalnija foto galerija

U galeriji fotografija nalazi se preko 600 fotografija. Sada je galerija nadograđena novim opcijama te je pojednostavljeno pregledavanje fotografija. Osim novih fotografija, dodane su i nove kategorije kako bi pregledavanje bilo što jednostavnije i što ugodnije. Uživajte u fotografijama Lonjskog polja, našeg jedinstvenog parka prirode .

 


Lonjsko polje

Novi i moderniji dizajn stranice

Stranica lonjsko-polje.com doživjela je novi redizajn. Osim "kozmetičkih" zahvata, najveća promjena je u prelasku na novu i puno moderniju CMS platformu. Osim navedenog manje promjene doživjela je i početna stranica na kojoj sada možete vidjeti novi i drugačiji raspored elemenata. Najveća promjena je u sadržaju stanice koji je sada bogatiji podacima vezanim uz turističku ponudu Lonjskog polja.

Lonjsko polje

Postanite suradnik

Ukoliko posjedujete stare fotografije koje prikazuju ljude,običaje i tradiciju Lonjskog polja kakvo je bilo nekad, pošaljite nam. Živite na području Lonjskog polja i imate priču iz povijesti svoga kraja ? Pošaljite nam ! Budite dio uredništva članaka o povijesti Lonjskog polja koje upravo pripremamo. Također ako posjedujete recepte za pripremu tradicionalnih jela, moslavine, posavine također nam se javite. Za sve pojedinosti kontaktirajte nas putem naše elektronske pošte.

Twitter

Pratite nas na Twitteru

Od 30.12.2011 godine Lonjsko polje možete pratiti i na Twitteru.

Follow us !

  

Novi video

Najnoviji video - sove male ušare

U našem novom članku o pticama sovama - malim ušarama objavili smo i kratak video o tim noćnim lovcima. Pročitajte članak i saznajte više o tim tajanstvenim, noćnim pticama i pogledajte spomenuti video kojeg osim u spomenutom članku možete pogledati i na našem YouTube kanalu. Uživajte !

Fotografije Mladen Belčić

Mladen Belčić - fotografije

Fotografije Mladena Belčića na našim web stranicama ste do sada mogli vidjeti u izdvojenoj galeriji i u nekim poučnim člancima o ptičjim vrstama. Od danas njegove fotografije možete pogledati u novoj izdvojenoj galeriji leptiri & ptice. Osim u galeriji prekrasne fotografije leptira možete pogledati u poučnom članku o leptirima.

Stranica 1 od 5

BROŠURE I BILTENI

tocka Zmije u hrvatskoj (PDF)
tocka Ekološka mreža duž rijeke Save (PDF)
tocka Slatkovodne ribe - svojte (PDF)
tocka Stanišni tipovi - 1.dio (PDF)
tocka Stanišni tipovi - 2.dio (PDF)
tocka Vidra - svojte (PDF)

Izdavač : DZZP - Zagreb

Za registrirane korisnike