Sobe u domaćinstvu " Iža na trem"

"Iža na trem" je stari posavski čardak ili korablja koja se nalazi u Čigoću,na kućnom broju 57.Cijela kuća je u potpunosti obnovljena i namijenjena je za smještaj gostiju. Ako ste ljubitelj prirode,lovac,ribolovac ili želite provesti jedan ili više dana na selu u razgledavanju roda,ribolovu,šetnji u Parku Prirode Lonjsko Polje ili svega 50 m udaljene šumske staze u šumi Lukmarčici, pozivamo Vas u Čigoć,u "IŽU NA TREM "!

Ponuda

Organizirani posjeti

Za organizirane posjete "IŽI NA TREM",Čigoću i Parku Prirode Lonjsko Polje organiziramo ručkove za predškolce i školarce,te zaposlenike i umirovljenike uz prethodnu najavu i dogovor oko menija.Također su mogući individualni ručkovi uz prethodnu najavu.

Gastronomska ponuda

"IŽA NA TREM" u gastronomskoj ponudi nudi tradicionalna domaća jela poput domaćeg sira, suhih kobasa, šunke,domaćeg kruha i kolača.Također nudi i ribu ( šaran na rašljama ) te ostala jela po dogovoru.

Smještaj

Jedna dvokrevetna soba, jedan dvokrevetni i jedan četverokrevetni apartman opremljeni su starim namještajem, čajnim kuhinjama te vrlo udobnim krevetima,a drveni podovi i stropovi čine boravak u "IŽI NA TREM" posebno ugodnim.

Broj kreveta Kupaonica - sanitarni čvor Kuhinja Osiguran parking

Kategorija: Kategorizacija Kategorizacija Kategorizacija
Broj kreveta: 8 + 2


Informacije:
Vlasnici: Snježana i Krunoslav Sever
Čigoć 57
44213 Kratečko 

TEL - 00385 44 715 167
MOB - 00385 91 793 99 96 // 098 137 52 52

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Internetska stranicaTrenutno nema Facebook profil

Karta Karta puta

Kontaktirajte nas

Ako želite više informacija o našim uslugama, pošaljite nam kratku poruku.
captcha
Osvježi

Za registrirane korisnike